Smart backspegel

Navirad Smart GPS-Backspegel

Nu lanserar vi vår senaste utvecklade produkt Navirad Smart GPS Mirror.

Vad sägs om navigator, 3G telefon, fartkameravarnare, 1,5 Touchskärm, backkamera samt fram kamera i HD inspelning i realtid, Wi-fi, Hotspot funktion, Blackbox funktion med motion detektor, G-sensor, m.m. Passar till de allra flesta fordon.

Swedect Trafikassistent

Swedect Trafikassistent

Den ultimata trafikassistenten med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning. Trots produktens lilla storlek så är den sprängfull med finesser. Bland dess främsta funktioner återfinns den inbyggda körjournalen samt ISA som gör det möjligt att se vilken hastighet som gäller på vägen du kör på, direkt i displayen. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser.

Wikango Max

Wikango MAX Trafikkontrollvarnare

Wikango Max är en GPS/GPRS-produkt Trafikkontrollvarnare på den Nordiska marknaden. Realtidsvarnare för Laser-Mobila samt fartkameror-Trafikolyckor samt andra trafikhinder. Alltid uppdaterad i realtid genom GPRS. Fri använding i hela Europa. 1 Års abonnemang ingår. Inga tillkomande trafikkostnader. Max är en helt ny typ av fartvarnare som utbyter trafik informationer i ett Community. Produkten är100% laglig.

T-Track

T-Track Elektronisk körjournal & GPS-positionering

Realtids elektroniska körjournal ger dig en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler - helt automatiskt. Du tillgång till dina körjournaler på webben 24 timmar per dygn, 365 dagar om året. Snabbt, enkelt! Realtids GPS-positioneringslösning som ger dig en effektivare dirigering, högre produktivitet och lägre fordonskostnader.

Navirad

Navirad

NaviradNavirad är en tillverkare som gör GPS/fartkameravarnare. Nu är det dags för nästa steg i utvecklingen av trafiksäkerhetsprodukter.

Under åren har det kommit lite olika modeller och alla har sina egna finesser och historia.
Nedan listar vi alla Navirad produkter som vi lanserat i Sverige tillsammans med Navirad.

 


Navirad GPS 10 - en kung bland fartkameravarnare!

Välkommen att upptäcka nya Navirad GPS 10, en fartkameravarnare av högklass i miniformat! GPS 10 är en helt nyutvecklad fartkameravarnare med en ny läcker design och med inbyggd röstguidning som levereras på valfritt nordiskt språk. (Val av språk görs i samband vid beställning av produkten). Via röstguidning på GPS 10 får du bland annat reda på hur fort du kör och hur fort du får köra vid mätstället. Allt för att göra det ännu lättare för dig på vägarna att uppfatta hastighetsbegränsningar i rätt tid.

GPS 10 värnar om trafikanternas säkerhet och hjälper dig även på olycksdrabbade vägsträckor. Samtidigt har man anpassat tekniken till datorvärldens olika operativsystem så du enkelt kan uppdatera produkten på dagens alla och många kommande system.

Funktioner:

Ingår i paketet:

GPS-mottagare PT9250 48 kanaler - Varmstart: 1s, Kallstart: 33s

Varningslägen: 3 st.: Alla varningar (FULL), fasta och mobila hastighetskameror endast-läge (FMOb)
eller endast fasta hastighetskameror (RF)

Kompakta mått : 52x80x22 mm

Heta produkter från webshopen

Wikango 600

Läs mer

Swedect Körjournal

Läs mer

 

Smart GPS Backspegel

Läs mer
 

T-Track Körjournal

Läs mer