Wikango Max

Wikango MAX Trafikkontrollvarnare

Wikango Max är en GPS/GPRS-produkt Trafikkontrollvarnare på den Nordiska marknaden. Realtidsvarnare för Laser-Mobila samt fartkameror-Trafikolyckor samt andra trafikhinder. Alltid uppdaterad i realtid genom GPRS. Fri använding i hela Europa. 1 Års abonnemang ingår. Inga tillkomande trafikkostnader. Max är en helt ny typ av fartvarnare som utbyter trafik informationer i ett Community. Produkten är100% laglig.

Smart backspegel

Navirad Smart GPS-Backspegel

Nu lanserar vi vår senaste utvecklade produkt Navirad Smart GPS Mirror.

Vad sägs om navigator, 3G telefon, fartkameravarnare, 1,5 Touchskärm, backkamera samt fram kamera i HD inspelning i realtid, Wi-fi, Hotspot funktion, Blackbox funktion med motion detektor, G-sensor, m.m. Passar till de allra flesta fordon.

T-Track

T-Track Elektronisk körjournal & GPS-positionering

Realtids elektroniska körjournal ger dig en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler - helt automatiskt. Du tillgång till dina körjournaler på webben 24 timmar per dygn, 365 dagar om året. Snabbt, enkelt! Realtids GPS-positioneringslösning som ger dig en effektivare dirigering, högre produktivitet och lägre fordonskostnader.

Swedect Trafikassistent

Swedect Trafikassistent

Den ultimata trafikassistenten med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning. Trots produktens lilla storlek så är den sprängfull med finesser. Bland dess främsta funktioner återfinns den inbyggda körjournalen samt ISA som gör det möjligt att se vilken hastighet som gäller på vägen du kör på, direkt i displayen. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser.

Här sker landets flesta bilstölder

2012-07-31 11:13

Har du en värdefull bil som du inte vill få stulen?
Då bör du flytta till västerbottniska Bjurholm.
Där sker nämligen minst bilstölder i hela landet.
Däremot är det inte en speciellt bra idé att bo i Göteborg.

Det är auto motor & sport som har genomfört en undersökning där man ser var i landet där det sker minst och flest bilstölder i Sverige.
Allra säkrast är det att bo i Västerbotten. Där inträffade 2011 endast 402 inbrott per 100 000 invånare, och båda de kommunerna där det skedde minst antal bilstölder och bilinbrott (Bjurholm och Nordmaling) ligger i det länet.

Göteborg osäkert
Desto mer otryckt är det i Göteborg och Västra Götaland. I Västra Götaland inträffade 1 151 stölder och inbrott per 100 000 invånare. Värst var det i Göteborg Centrum, följt av Malmö Centrum och Norra Hisingen.

 

 

Källa: bytbil.com

Heta produkter från webshopen

Wikango 600

Läs mer

Swedect Körjournal

Läs mer

 

Smart GPS Backspegel

Läs mer
 

T-Track Körjournal

Läs mer