Wikango Max

Wikango MAX Trafikkontrollvarnare

Wikango Max är en GPS/GPRS-produkt Trafikkontrollvarnare på den Nordiska marknaden. Realtidsvarnare för Laser-Mobila samt fartkameror-Trafikolyckor samt andra trafikhinder. Alltid uppdaterad i realtid genom GPRS. Fri använding i hela Europa. 1 Års abonnemang ingår. Inga tillkomande trafikkostnader. Max är en helt ny typ av fartvarnare som utbyter trafik informationer i ett Community. Produkten är100% laglig.

T-Track

T-Track Elektronisk körjournal & GPS-positionering

Realtids elektroniska körjournal ger dig en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler - helt automatiskt. Du tillgång till dina körjournaler på webben 24 timmar per dygn, 365 dagar om året. Snabbt, enkelt! Realtids GPS-positioneringslösning som ger dig en effektivare dirigering, högre produktivitet och lägre fordonskostnader.

Swedect Trafikassistent

Swedect Trafikassistent

Den ultimata trafikassistenten med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning. Trots produktens lilla storlek så är den sprängfull med finesser. Bland dess främsta funktioner återfinns den inbyggda körjournalen samt ISA som gör det möjligt att se vilken hastighet som gäller på vägen du kör på, direkt i displayen. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser.

Smart backspegel

Navirad Smart GPS-Backspegel

Nu lanserar vi vår senaste utvecklade produkt Navirad Smart GPS Mirror.

Vad sägs om navigator, 3G telefon, fartkameravarnare, 1,5 Touchskärm, backkamera samt fram kamera i HD inspelning i realtid, Wi-fi, Hotspot funktion, Blackbox funktion med motion detektor, G-sensor, m.m. Passar till de allra flesta fordon.

Navirad

Navirad GPS 10 - Fartkameravarnare

GPS 10 från Navirad är en ”kung” bland fartkameravarnare. Den värnar om trafikanters säkerhet på våra vägar och hjälper dig bland annat på olycksdrabbade vägsträckor. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser.

Support

Mejla, ring eller besök oss.

Det finns många sätt att kontakta T-Mobilteknik AB. 
Väljer du det sista alternativet hittar du oss i Trollhättan.
Hur du än gör är du alltid välkommen att höra av dig!

E-Post:support@tmobilteknik.com
Telefon:+46 (0) 520 422 560
 Vardagar 09.00-16.00
Teamviewer:    Ladda ner här

Eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi via e-post.

Heta produkter från webshopen

Navirad GPS 10

Läs mer

Swedect Körjournal

Läs mer

 

Smart GPS Backspegel

Läs mer
 

T-Track Körjournal

Läs mer