mySafe GPS Tracker

Downloads till mySafe GPS Tracker

Manual Manual mysafe Logga in för att ladda ner
Manual mysafe GPS Tracker
Annat Produktblad Logga in för att ladda ner
Produktblad mySafe GPS Tracker

mySafe GPS Tracker

mySafe GPS Tracker - din självklara säkerhetsprodukt!

mySafe GPS Tracker är en säkerhetsprodukt som är liten som en tändsticksask. Den är det självklara valet när det kommer till att stöldsäkra dina fordon eller för att spåra och skydda familjemedlemmar som behöver det.

Produkten är faktiskt både en mobiltelefon och GPS-mottagare. Du kan alltid ringa mySafe och prata direkt genom den inbyggda högtalaren och samtalet kopplas automatiskt utan något behov för användaren att svara på samtalet. Med hjälp av de fyra knapparna kan även användaren skicka ett larm-SMS med sin kartposition eller ringa direkt till tre förutbestämda telefonnummer.


Personspårning

Har du familjemedlemmar med behov av extra omsorg så kan mySafe hjälpa er om de går vilse. Produkten kan vara speciellt viktig för äldre personer eller de med Autism, Downs syndrom eller Alzheimers. Det är bara att skicka ett SMS för att se deras position i realtid på karta.

Ensam-arbetare

För den enskilde arbetaren ökar GPS Tracker säkerheten avsevärt och gör det enkelt för arbetskamrater eller släktingar att nå eller hitta arbetaren. Dessutom så kan arbetaren alltid kontakta sina anhöriga och skicka sin kartposition i händelse av en olycka.

Barn

mySafe GPS Tracker kan självklart också hjälpa er att skydda barnen. Först kan man markera en säkerhetszon och om barnet förflyttar sig utanför områdets gränser får du en direkt varning med ett sms-larm och information med barnets position. Eftersom systemet fungerar i hela Europa kan du enkelt hitta det förlorade barnet även utomlands. Du behöver bara logga in för att se positionen i realtid.

Fordon

Passa på att stöldsäkra din bil eller båt med marknadens mest prisvärda system! GPS Tracker låter dig få full översikt över ditt fordon om det skulle bli stulet och ger dig fördel gentemot tjuven. Det är utan tvekan ett mycket effektivt sätt för att få tillbaka fordonet. Med mySafe får du en liten och tålig GPS-tracker med mycket god GPS-mottagning. Om du har en Smartphone med Google Maps, så klickar du bara på meddelandet från mySafe i din telefon. Då öppnas länken som visar användarens position direkt på kartan.

Produkten är mycket lätt att använda; allt du behöver är ett fungerande SIM-kort att sätta in i enheten - ladda batteriet och du är redo... GPS Tracker spårar allt och alla och är riktigt smidig att använda vid utomhusidrott och uteaktiviteter så som vandring, cykling, skidåkning, bergsklättring, jakt och fiske. Med mySafe GPS Tracker får dina nära och kära sinnesro genom att veta var du är. 

ENDAST SMS/GPRS TAXA FRÅN DIN LEVERANTÖR TILLKOMMER. KONTANTKORT FUNGERAR. 

Specifikation
Laddnings spänning
DC 4.2-5.5V/400mA(Mini USB port)
Internt batteri
Laddningsbart och utbyttbart 950mAh/830 mAh batteri(3.7V)
Dimensioner
53.6mm*43mm*16mm
Vikt
88.1g
Arbetstemperatur
-20C to 55C
Humidity
5% to 95% Non-condensing
GSM modul
GSM 900/1800/1900Mhz or GSM 850/1800/1900Mhz
GPS Chipset
Senaste GPS(AGPS)
GPS Känslighet
-159DBM
GPS Frekvens
L1,1575.42MHz
C/A Code
1.023 MHz chip rate
Kanaler
20 kanaler all-in-view tracking
Position Nogrannhet
8 meter,3D RMS
Hastighet Nogrannhet
0.1 m/s
Tid Nogrannhet
1 us synkroniserad till GPS tid
Default datum
WGS-84
Reacquisition
0.1 sek, genomsnitt
Varm start
1 sek, genomsnitt
Varm start
38 sek, genomsnitt
Kll start
42 sek, genomsnitt
Höjdgräns
18,000 meter (60,000 feet)max

Hastighetsgräns
515 meter/sek (1000 knots)max
Acceleration gräns
Mindre än 4g
Jerk Limit
20 m/sek
Arbetstid
60 Timmar I sovläge och mer än 10 timmar I normalläge
LED
3 LEDs visar strömläge, GPS, GSM status och annan operations status
Knappar
6 knappar(SOS/1/2/3/R/C) för att kunna ringa samtal samt skicka SMS