Fartkameravarnare GPS1 Easy

Downloads till Fartkameravarnare GPS1 Easy

Manual Navirad User Tool v3.7 Logga in för att ladda ner
Navirad User Tool 3.7 - Installationsinstruktioner
Drivrutin Drivrutin (XP) Logga in för att ladda ner
Drivrutin (USB) (XP)
Drivrutin Drivrutin USB (Vista) Logga in för att ladda ner
Drivrutiner USB (Vista)
Program Navirad User Tool v3.7 Logga in för att ladda ner
Användarverktyg för din Navirad GPS.
Manual Manual (Flerspråkig) Logga in för att ladda ner
Manual (Flerspråkig)
Drivrutin Drivrutin USB (Reparation) (Vista) Logga in för att ladda ner
Drivrutin USB (Reparation) (Vista)
Manual Manual USB (Reparation) (Vista) Logga in för att ladda ner
Manual USB (Reparation) (Vista)
Kamera Kameradatabas Jan 2023 Logga in för att ladda ner
Kameradatabas Jan 2023
Manual Uppdaterings manual Logga in för att ladda ner
Manual vid problem av automatisk nedladdning av uppdateringar såsom serveranslutning samt Brandväggs problem.

Fartkameravarnare GPS1 Easy

Navirad GPS 1 easy är efterföljaren till den otroligt populära GPS 1. Produkten värnar om trafikanternas säkerhet och hjälper dig till rätt hastighet i rätt tid. Det är en GPS-mottagare med plats för 50.000 olika koordinater. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 1 easy jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver. Tack vare en högklassig 3 koordinaters anti-falsk-larms teknologi, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd.

Navirad GPS 1 easy vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en fartkameravarnare eller annan lagrad plats ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd.

Navirad GPS 1 easy där du själv kan lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 1 easy är 100 % laglig med sin GPS-teknik och databas. Den är liten (55x91x27mm), har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Navirad GPS 1 easy levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet. Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar
Navirad GPS 1 easy är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad GPS1 easy är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS1 easy:

 

 

 

 

Navirad GPS 1 easy levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, magnetfäste
för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, bruksanvisningar
på svenska, norska, finska, engelska, franska.