Fartkameravarnare Navirad GPS Elite

Downloads till Fartkameravarnare Navirad GPS Elite

Kamera Kameradatabas Jan 2023 Logga in för att ladda ner
Kameradatabas Jan 2023
Manual Manual (Bruksanvisning) Logga in för att ladda ner
Manual (Bruksanvisning)
Manual Manual (Svensk) Logga in för att ladda ner
Manual (Svensk)
Drivrutin Drivrutin XP / Vista / Windows7 Logga in för att ladda ner
Drivrutiner för USB kabel
Program Uppdateringsprogram Navirad Logga in för att ladda ner
Passar till Navirad Elite,GP 5 och GPS 6

Fartkameravarnare Navirad GPS Elite

Varning med ljus och ljud, automatisk avstängning genom vibrationssensor (känner av bilens rörelser).

Upp till 60 timmars driftstid med 2 st AA Batterier. Vid användande av uppladdningsbara batterier ca 40 timmars driftstid.

Fungerar också med bifogad strömkabel som ansluts till bilens cigguttag.

Specialhållare medföljer för fastsättning i bilens vindruta som gör att produkten fungerar även om bilen har en atermisk vindruta.

Mycket stort minneskapacitet.

Automatiskt uppdateringsprogram för nedladdning av nya uppdateringar.

Produkten värnar om trafikanternas säkerhet och hjälper dig till rätt hastighet i rätt tid. Det är en GPS-mottagare med plats för 50.000 olika koordinater. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund.

Navirad GPS Elite vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en fartkameravarnare eller annan lagrad plats ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd.

Navirad GPS Elite där du själv kan själv lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS Elite är 100 % laglig med sin GPS-teknik och databas. Den är liten (59x95x18mm), har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Navirad GPS Elite levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet. Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar
Navirad Elite är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad Elite är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad Elite:

 

Navirad GPS Elite levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, fäste för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, bruksanvisningar på svenska, norska, finska, engelska, franska.