Fartkameravarnare Navirad GPS1

Downloads till Fartkameravarnare Navirad GPS1

Manual Manual (Flerspråkig) Logga in för att ladda ner
Manual (Flerspråkig)
Manual Manual (Svenska) Logga in för att ladda ner
Manual (Svensk, Snabb)
Manual Installations manual av programmet Logga in för att ladda ner
Installations manual av programmet samt hur man uppdaterar
Drivrutin USB Drivrutin (Xp, Vista och Windows 7) Logga in för att ladda ner
USB Drivrutin för Windows XP, Vista
Drivrutin Drivrutin 32 Bitars Logga in för att ladda ner
USb Drivrutin 32 bitars Windows Vista/7/8/10
Program GPS 1 tool äldre version Logga in för att ladda ner
Drivrutin USB Drivrutin Logga in för att ladda ner
Drivrutin 64 Bitars Windows Vista/7/8/10
Kamera Kameradatabas Jan 2023 Logga in för att ladda ner
Kameradatabas Jan 2023
Program GPS 1 Tool V2.4 Logga in för att ladda ner
GPS 1 Tool V2.4

Fartkameravarnare Navirad GPS1

 

Navirad GPS 1 värnar om trafikanternas säkerhet och hjälper dig till rätt hastighet i rätt tid. Det är en GPS-mottagare med plats för 13.000 olika koordinater. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 1 jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver. Tack vare en högklassig 3 koordinaters anti-falsk-larms teknologi, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd.

Navirad GPS 1 vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en fartkameravarnare eller annan lagrad plats ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd.

Navirad GPS 1 där du själv kan själv lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 1 är 100 % laglig med sin GPS-teknik och databas. Den är liten (55x91x27mm), har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Navirad GPS 1 levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet.  Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar
Navirad GPS 1 är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad GPS 1 är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS 1

 

Navirad GPS 1 levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, magnetfäste för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, bruksanvisningar på svenska, norska, finska, engelska, franska.