Fartkameravarnare Navirad GPS4

Downloads till Fartkameravarnare Navirad GPS4

Manual Manual (Svensk) Logga in för att ladda ner
Manual (Svensk)
Manual Navirad User Tool 3.7 Logga in för att ladda ner
Navirad User Tool 3.7 - Installationsinstruktioner
Program Navirad User Tool v3.7 Logga in för att ladda ner
Användarverktyg för din Navirad GPS.
Drivrutin Drivrutin XP Logga in för att ladda ner
Drivrutin XP
Drivrutin USB Drivrutin Vista Logga in för att ladda ner
USB Drivrutin Vista
Manual Uppdaterings manual Logga in för att ladda ner
Uppdaterings manual
Kamera Kameradatabas Jan 2023 Logga in för att ladda ner
Kameradatabas Jan 2023
Manual Uppdaterings manual Logga in för att ladda ner
Manual vid problem av automatisk nedladdning av uppdateringar såsom serveranslutning samt Brandväggs problem.

Fartkameravarnare Navirad GPS4

Navirad GPS 4 är en ”kung” bland fartkameravarnare. Det är en helt nyutvecklad fartkameravarnare med en ny läcker design och med inbyggt röstguidning på svenska som gör det ännu lättare för dig att uppfatta hastighetsbegränsningar.

Navirad GPS 4 jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver. Tack vare en högklassig 3 koordinaters anti-falsk-larms teknologi, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 4 ger röststyrd information på bland annat hur fort du kör och vilken hastighet som gäller vid den lagrade platsen där det finns en fartkamera. Den ger också tidsinformation vid varje timslag, röstvarning vid POI dvs. egna varningszoner och annan information som varning vid överstigande hastighet 50 km, 70 km, 90 km, 110 km.

Du själv kan själv lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 4 vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en hastighetskamera, POI = egen lagrad plats, ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd. Du kan själv anpassa tid mellan sträcka för avståndet till lagrad plats.

Navirad GPS 4 har en 4-digital ljusskärm och en nyutvecklad och snabbare processor med ett större minne där upp till 80,000 koordinater kan lagras och du kan själv lagra 186 egna riskzoner.

Navirad GPS 4 är 100 % laglig med sin GPS teknik och databas, har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Den levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet. Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar:
Navirad GPS 4 är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad GPS 4 är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS 4:

Navirad GPS 4 levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, magnetfäste för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, CD-ROM med programvara och bruksanvisningar på svenska, norska, finska, engelska,franska, spanska, tyska, italienska och holländska samt gratis uppdateringar.