Navirad GPS 105

Navirad GPS 105

Det är en helt nyutvecklad fartkameravarnare med en ny läcker design och med inbyggt röstguidning på svenska som gör det ännu lättare för dig att uppfatta hastighetsbegränsningar.

Navirad GPS 105 jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver. Tack vare en högklassig processori, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd. Satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 105 ger röststyrd information på bland annat hur fort du kör och vilken hastighet som gäller vid den lagrade platsen där det finns en fartkamera. Röstvarning vid POI dvs. egna varningszoner och annan information som varning vid överstigande hastighet 50 km, 70 km, 90 km, 110 km etc.etc.

Du själv kan själv lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 105 vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en hastighetskamera, POI dvs egen lagrad plats, ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd. Du kan själv anpassa tid mellan sträcka för avståndet till lagrad plats.

Navirad GPS 105 har en digital ljusskärm och en nyutvecklad och snabbare processor med ett större minne där upp till 150,000 koordinater kan lagras och du kan själv lagra 186 egna riskzoner.

Navirad GPS 105 är 100 % laglig med sin GPS teknik och databas, har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Den levereras med databas för Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet.  Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar:
Navirad GPS 105 är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad GPS 105 är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS 105:

Heta produkter från webshopen

105

Navirad 105

Läs mer!

t4

T-Track 4

Läs mer!

T-Track OBD Plugg

Läs mer!

Trafik Assistent

Läs mer!

back

Navirad Backspegel

Läs mer!

maus

MAUS Brandsläckare

Läs mer!