Fartkameravarnare Navirad GPS 5

Navirad GPS 5 - din vän i trafiken!

Skolområdesvarning inom Sveriges gränser

Vid skolor gäller nästan alltid lägre fartbegränsning och tyvärr väljer alltför många att ignorera detta. Begränsningen finns till av en anledning, för att skydda barnen som ofta är mer tankspridda än oss vuxna och den uppmanar oss att sänka hastigheten och ta det extra försiktigt i närheten. Navirad GPS 5 varnar dig när du närmar dig ett skolområde och förbereder dig i god tid innan så att du kan undvika faror. Dessutom slipper du onödiga böter, då risken för hastighetskontroller är större vid dessa områden. 

Riskområden 

Navirad GPS 5 uppmuntrar dig att vara försiktig när du ankommer till ett riskområde. Med riskområden menas områden med:

Dessa områden kan också läggas till av användare i databasen Navirad GPS och delas via internet! Dessutom kan du skapa egna varningar som den påminner om i god tid innan, till exempel för gropar i vägen.

Uppdateringar av GPS Navirad är fria och obegränsade. Dessa uppdateringar görs via internet efter att ha laddat ned installationsprogrammet automatiskt. Anslut din GPS Navirad till USB-porten på din dator för att manövrera uppdateringen.

Kontrollera din hastighet

Med hastighetsbegränsningen kontrollerar du enkelt hastigheten på ditt fordon utan att ta ögonen från vägen för att titta på hastighetmätaren.

Hastighetsbegränsningen finns i 5 stycken hastighetsnivåer och är mycket lätt att programmera från programvaran, användaren eller direkt på GPS med hjälp av två knapptryck.

Undvik falsklarm

Med GPS Navirad blir du varnad endast om du är på väg till ett riskområde i den färdriktning som du färdas. Du undviker alltså falsklarm för riskområden som avser trafik i motsatt färdriktning. 

Liten och diskret

Tack vare sin ringa storlek och användningen av dess interna antenn är Navirad GPS 5 extremt kompakt och diskret. Den monteras mycket enkelt med endast ett magnetfäste.

Navirad GPS 5 är 100 % laglig och speciellt framtagen för att hjälpa dig att kontrollera hastigheten och hålla dig informerad om riskområden. Dessutom har den en unik Europeisk fartkameradatabas, som redan är inkluderad i priset. Helt fria uppdateringar ingår i priset av produkten. Inga abonnemangskostnader eller andra dolda avgifter tillkommer.