Demo Trafikassistent

Demo Trafikassistent
1595 SEK
I Lager Köp
Demo Trafikassistent

Vi har ett antal Demoanvända Trafikassistenter som vi säljer UT till ett kraftigt reducerat pris. Normal pris 2.495:- Demoex 1.595:-

Läs mer här:

https://www.tmobilteknik.com/webshop/gps-produkter/elektroniska-korjournaler/swedect-korjournal-trafikassistentDen ultimata trafikassistenten med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning. Trots produktens lilla storlek (84,5*70*24 mm) och med en vikt på endast 100 gram så är den sprängfull med finesser.

Bland dess främsta funktioner återfinns den inbyggda elektroniska körjournalen samt ISA som gör det möjligt att se vilken hastighet som gäller på vägen du kör på, direkt i displayen. På så sätt uppmanas du att hålla rätt hastighet och undviker de eländiga fortkörningsböterna. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser.

Vid köp av Swedect Trafikassistent tillkommer inga abonnemangskostnader!
Har du tjänstebil och måste skriva körjournal manuellt eller är du helt enkelt bara intresserad av att registrera dina sträckor i privat syfte?

Det är inte lätt att minnas alla körsträckor man kört i efterhand och kunna redovisa dem till punkt och pricka. Trafikassistenten har en inbyggd körjournal som är underlättar ditt körande något avsevärt. Den loggar automatiskt alla körsträckor med startpunkt, körsträcka och slutpunkt. Allt med tidsstämpel och utan att du behöver göra något eller ägna det ens en tanke.

Informationen som Trafikassistenten tar fram underlättar både för företagets administrationsavdelning och för skattemyndigheten. Elektroniska körjournaler, som Trafikassistenten, räknas heller inte till bilförmånsvärdet utan är en bra investering för varje företag. Det sparar mycket tid och framförallt besvär. Dessutom ser trafikassistenten till att företagets anställda inte förlorar körkortet.

Enligt skatteverket skall en körjournal för tjänsteresor innehålla:

Mätarställning vid årets början.
Datum och mätarställning vid resans start samt varifrån resan startade.
Ärende samt vilka platser/företag/kontaktpersoner du besökt (ej krav vid privata resor).
Hur många kilometer föraren kört.
Datum och mätarställning vid resans slut samt vart resan avslutades.
Mätarställning vid årets slut.
- Allt detta tar Swedect Trafikassistenten hand om!

Swedects Trafikassistents ytterligare funktioner:

ISA (Intelligent speed adoption) Visar vägens hastighet i displayen. OBS! Denna funktion fungerar bara inom Sveriges gränser.
Hastighetsmätare.
Inbyggd parkeringsskiva.
Skolområdesvarning.
Innehåller Sirf IV mottagare - bästa möjliga satellitmottagare, som finns inbyggd.
Lätt att flytta mellan fordon.
Trådlös, kräver batteridrift.
Fungerar att uppdatera i alla datormiljöer, dock krävs flashminne.