Hammer AXE 4 G svart

Hammer AXE 4 G svart
3995 SEK
Tillfälligt slut Köp
Hammer AXE 4 G svart

myPhone HAMMER AXE 4G är en smartphone 4,5-tums IPS-skärm med en upplösning HD och robust hölje. Certifikatet bekräftar IP68 dammtät och tål kontinuerlig nedsänkning i vatten. Prestanda ger octa-core processor på 1,7 GHz och 2 GB RAM. Enheten har en bakre kamera på 13Mpx och fram kamera på 2Mpx. Internminnet har en kapacitet på 16 GB. 3700mAh batteri med NFC-funktionen gör det möjligt för två dagars arbete i blandat läge. Enheten stöder två SIM-kort.

Förstärkt chassi och 4,5-tums skärm täckt med skyddsglas Gorilla Glass 3 gör att du kan använda din smartphone, även i de tuffaste förhållanden. Teknik In-Plane Switching ger utmärkt färgåtergivning och utmärkta betraktningsvinklar. HD (1280x720px) garanterar helt bekväm visning bilder och videor på skärmen.

Låt HAMMER AXE den bepansrade smartatelefonen bli din bärbara dator. Inbyggd 16 GB internt minne ger utrymme för att hålla odödliggjorda bilder, musikalbum, och många program och spel! Dessutom stöder enheten externa microSD minneskort på upp till 32GB.

Dual SIM
myPhone AXE stödjer två SIM-kort samtidigt, tack vare den dubbla SIM. Detta gör att du kan stödja ett antal privata och tjänsteman i en enhet. Den andra slitsen kan också användas som en dedikerad mobilt internet. Allt för att öka komforten i dagligt bruk. Ingångar: Mini SIM-kort och mikro-SIM-kortet.

Telefonen har en batterikapacitet på 3700mAh, vilket möjliggör två dagar drift vid normal användning. Ladda din enhet är via microUSB-gränssnitt, som också har en funktion OTG (On-The-Go), vilket gör det möjligt att ansluta en särskild flyttbar disk eller ett externt tangentbord.

SOS funktion
Du kan aktivera nödsamtal att meddela närmaste SOS-knappen.