myPhone DECO

myPhone DECO
498 SEK
Slutsåld Köp
myPhone DECO

Mycket framgångsrik kombination av elegans och ursprungligt utseende och funktionalitet.

  • Färgskärm med hög kontrast
  • Den eleganta designen av hela skalet
  • Stora tangenter separerade från varandra
  • Bordsladdaren som är en estetisk, integrerad del.
  • Dynamisk bildmeny
  • Quad-band GSM
  • Vinnaren av den internationella tävlingen ”iF product design award 2012”!

myPhone DECO är den senaste i en serie av myPhone Simple Life - en serie apparater med enkla funktioner och användarvänlighet. Men den har en elegant, sofistikerad design, som följer de senaste trender i världen inom området. Telefonen var i finalen av årets internationella tävling ”iF product design award”. Denna enkla mobiltelefon är elegant med en unik egenskap av estetisk känslighet som gillar att omge sig med fina, eleganta föremål.
DECO myPhone’s eleganta design är gjord av högkvalitativ plast. Dess övre del är täckt med en glänsande svart pianolack, medan den nedre är färgad matt pärlemo. Telefon presenterar en särskilt intressant kombination tillsammans med bordsladdaren. Du kan se att dessa två element på projekteringsstadiet behandlas som en helhet och kompletterar varandra på alla sätt. Bortsett från de uppenbara estetiska kvaliteter, har den en funktionell dimension - att ladda telefonen helt enkelt genom att ställa den i bordsenheten.
Färgdisplayen har en hög kontrast. Den dynamisk bildmenyn är enkel och tydlig, och känns för varje användare smidig och intuitiv.

myPhone DECO har en inbyggd radiomottagare som fungerar även utan att man pluggar in hörlurarna som antenn. Den har även en diodficklampa. Båda dessa funktioner, samt att låsa tangentbordet och telefonens volymkontroll styrs via knappar på sidan. På baksidan hittar vi ytterligare en knapp. Det används för att aktivera SOS, men du kan omdefiniera den för att köra andra funktioner. DECO komplett har en funktionalitet med en väckarklocka, organisatör, kalender och kalkylator.
Från varandra separerade tangenter är tydligt märkta och lätta att använda. Knappsatsen kan "tala" med en klar kvinnlig röst: när du trycker på en knapp får du höra dess namn.
Ett Lithium-ion batteri med en kapacitet på 900 mAh gör att du har upp till 5 timmars samtalstid eller upp till 9 dagars standby.