Fartvarnare

 

Navirad GPS 10 - en kung bland fartkameravarnare!

Välkommen att upptäcka nya Navirad GPS 10, en fartkameravarnare av högklass i miniformat! GPS 10 är en helt nyutvecklad fartkameravarnare med en ny läcker design och med inbyggd röstguidning som levereras på valfritt nordiskt språk. (Val av språk görs i samband vid beställning av produkten). Via röstguidning på GPS 10 får du bland annat reda på hur fort du kör och hur fort du får köra vid mätstället. Allt för att göra det ännu lättare för dig på vägarna att uppfatta hastighetsbegränsningar i rätt tid.

GPS 10 värnar om trafikanternas säkerhet och hjälper dig även på olycksdrabbade vägsträckor. Samtidigt har man anpassat tekniken till datorvärldens olika operativsystem så du enkelt kan uppdatera produkten på dagens alla och många kommande system.

Läs mer här om GPS 10

 

Den ultimata trafikassistenten med inbyggd körjournal och väghastighetsvisning. Trots produktens lilla storlek (84,5*70*24 mm) och med en vikt på endast 100 gram så är den sprängfull med finesser.

Bland dess främsta funktioner återfinns den inbyggda körjournalen samt ISA som gör det möjligt att se vilken hastighet som gäller på vägen du kör på, direkt i displayen. På så sätt uppmanas du att hålla rätt hastighet och undviker de eländiga fortkörningsböterna. Varningar för poliskontroller meddelar föraren om fasta och mobila kameror samt om trafikkontroll med laser. Vid köp av Swedect Trafikassistent tillkommer inga abonnemangskostnader!

Läs mer här om Trafikassistent

 

Max är den nyaste typen av Trafikkontrollvarnare för fartkameror, Laserkontroller, mobila kameror samt andra trafikhinder¹.
Alltid uppdaterad i realtid genom GPRS. 1 Års abonnemang ingår fritt att använda i hela världen! Du ingår i det europeiska Wikango communityt med över 3.100.000 användare.

Läs mer här om Wikango Max Trafikkontrollvarnare här